- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ההכנה.
-
2
בסיר עם כף שמן.
-
3
מטגנים את הבצל.
-
4
עד להזהבה קלה.
-
5
מוסיפים את רסק העגבניות.
-
6
מערבבים מס' דקות.
-
7
ומוסיפים.
-
8
כף שטוחה פפריקה מתוקה.
-
9
רבע כף מלח.
-
10
קורט פלפל שחור.
-
11
חצי כף שום כתוש.
-
12
מערבבים היטב.
-
13
מוסיפים את האפונה.
-
14
מערבבים ומוסיפים.
-
15
מים שיכסו את האפונה.
-
16
מגיעים לרתיחה.
-
17
מכסים ומבשלים.
-
18
כ20/30 דקות.
-
19
בתאבון....
1
ההכנה.
2
בסיר עם כף שמן.
3
מטגנים את הבצל.
4
עד להזהבה קלה.
5
מוסיפים את רסק העגבניות.
6
מערבבים מס' דקות.
7
ומוסיפים.
8
כף שטוחה פפריקה מתוקה.
9
רבע כף מלח.
10
קורט פלפל שחור.
11
חצי כף שום כתוש.
12
מערבבים היטב.
13
מוסיפים את האפונה.
14
מערבבים ומוסיפים.
15
מים שיכסו את האפונה.
16
מגיעים לרתיחה.
17
מכסים ומבשלים.
18
כ20/30 דקות.
19
בתאבון....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים