לןגן

אפונה ירוקה ברוטב אדום

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/11/2020 | 23:39
אפונה ירוקה ברוטב אדום

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה

  2. בסיר עם כף שמן

  3. מטגנים את הבצל

  4. עד להזהבה קלה

  5. מוסיפים את רסק העגבניות

  6. מערבבים מס' דקות

  7. ומוסיפים

  8. כף שטוחה פפריקה מתוקה

  9. רבע כף מלח

  10. קורט פלפל שחור

  11. חצי כף שום כתוש

  12. מערבבים היטב

  13. מוסיפים את האפונה

  14. מערבבים ומוסיפים

  15. מים שיכסו את האפונה

  16. מגיעים לרתיחה

  17. מכסים ומבשלים

  18. כ20/30 דקות

  19. בתאבון...