אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

356
צפיות

בטטה במרקם נימוח וטעים מאוד.

המתכון של
בטטה במרקם נימוח וטעים מאוד.

תוספת מהירת הכנה וטעימה מאוד

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 בטטות
  • מלח
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 0

    קולפים את הבטטות . .


  • 1

    לאחר שהן קלופות ממשיכים עם הקולפן "כאילו" לקלף אותן . ממשיכים עד שמסיימים ונשארת ביד חתיכה שלא ניתן להמשיך את הפעולה עם הקולפן. .


  • 2

    ממשיכים עם סכין לפרוס דק מאוד. .


  • 3

    מתבלים במעט מלח ושמן זית. .


  • 4

    אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה ואפילו צריבה . בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..


0

קולפים את הבטטות . .


1

לאחר שהן קלופות ממשיכים עם הקולפן "כאילו" לקלף אותן . ממשיכים עד שמסיימים ונשארת ביד חתיכה שלא ניתן להמשיך את הפעולה עם הקולפן. .


2

ממשיכים עם סכין לפרוס דק מאוד. .


3

מתבלים במעט מלח ושמן זית. .


4

אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה ואפילו צריבה . בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים