לןגן

בטטה במרקם נימוח וטעים מאוד.

מאת: מדי רואקי, פורסם: 30/10/2020 | 07:02
בטטה במרקם נימוח וטעים מאוד.

תקציר המתכון: תוספת מהירת הכנה וטעימה מאוד

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את הבטטות .

  2. לאחר שהן קלופות ממשיכים עם הקולפן "כאילו" לקלף אותן . ממשיכים עד שמסיימים ונשארת ביד חתיכה שלא ניתן להמשיך את הפעולה עם הקולפן.

  3. ממשיכים עם סכין לפרוס דק מאוד.

  4. מתבלים במעט מלח ושמן זית.

  5. אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להזהבה ואפילו צריבה . בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.