הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקולפים את תפוחי האדמה וחותכים לשמיניות. מרתיחים עד לדרגת חצי בישול( סכין ננעץ בקלות אך תפוחי האדמה אינם מבושלים לחלוטין). מסננים ומשאירים מעט מהמים. .
קולפים את הבטטות וחותכים לחתיכות בגודל זהה לתפוחי האדמה. .
מערבבים הכל יחד. .
מכינים בלילת תבלינים ומערבבים עם שמן הזית. .
מכניסים לתוך הבלילה את תפוחי האדמה והבטטות בשלבים . מתבלים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. .
אופים בחום בינוני עד להזהבה והשחמה קלה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי..