לןגן

תפוחי אדמה ובטטה אפויים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 06/10/2020 | 12:53
תפוחי אדמה ובטטה אפויים

תקציר המתכון: מתכון קל להכנה לארוחת צהריים/ ערב.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לשמיניות. מרתיחים עד לדרגת חצי בישול( סכין ננעץ בקלות אך תפוחי האדמה אינם מבושלים לחלוטין). מסננים ומשאירים מעט מהמים.

  2. קולפים את הבטטות וחותכים לחתיכות בגודל זהה לתפוחי האדמה.

  3. מערבבים הכל יחד.

  4. מכינים בלילת תבלינים ומערבבים עם שמן הזית.

  5. מכניסים לתוך הבלילה את תפוחי האדמה והבטטות בשלבים . מתבלים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

  6. אופים בחום בינוני עד להזהבה והשחמה קלה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.