אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

682
צפיות

פוטטוס ממכר ברמות על

המתכון של
פוטטוס ממכר ברמות על

עפ"י מתכון של רנטה פורטנוי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 תפוחי אדמה אדומים
  • 1.5 כפות קורנפלור
  • 1.5 כפות פפריקה אדומה
  • 1.5 כפיות כורכום
  • 1.5 כפיות מלח
  • 1.5 כפיות פלפל שחור
  • 6 כפות שטוחות מיונז/שמן זית
  • מעט שמן זית לזילוף על תחתית התבנית
אופן ההכנה
  • 1

    מזלפים שמן זית על התבנית (אני השתמשתי בתבנית חד פעמית הגדולה ביותר).


  • 2

    שוטפים היטב את תפוחי האדמה (אני לא קילפתי אותם) אין צורך לבשל אותם, הם מתרככים היטב בתנור.


  • 3

    פורסים את תפוחי האדמה למשולשים לאורכם - לשתים, לארבע, לשמונה, לעשר משולשים.


  • 4

    מניחים אותם על התבנית.


  • 5

    בתוך קערה מערבבים את שאר המרכיבים. מעשים בידיים את המרינדה עם תפוחי האדמה .


  • 6

    אופים בתנור כשעה, בחום 180 מעלות - עד שהפוטטוס חומים ורכים.


1

מזלפים שמן זית על התבנית (אני השתמשתי בתבנית חד פעמית הגדולה ביותר).


2

שוטפים היטב את תפוחי האדמה (אני לא קילפתי אותם) אין צורך לבשל אותם, הם מתרככים היטב בתנור.


3

פורסים את תפוחי האדמה למשולשים לאורכם - לשתים, לארבע, לשמונה, לעשר משולשים.


4

מניחים אותם על התבנית.


5

בתוך קערה מערבבים את שאר המרכיבים. מעשים בידיים את המרינדה עם תפוחי האדמה .


6

אופים בתנור כשעה, בחום 180 מעלות - עד שהפוטטוס חומים ורכים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים