- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
כרוב לבן בינוני-להרתיח בתוך סיר מלא מים ולפרק את העלים
-
רבע קילו עלי גפן מורתחים או משימורים
-
למלית
-
חצי קילו אורז שטוף ומסונן
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות ריבה רצוי בטעם משמש
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה גדולה לשים את כל חומרי המילוי.
-
2
לערבב היטב ולהתחיל למלא בסבב מעלי הגפן והכרוב.
-
3
להניח בסיר רחב שכבה על שכבה.
-
4
לכסות בעלים שנשארו שיהוו מעין מעטפת..
-
5
לערבב המצרכים של הרוטב - מים עם תבלינים :כף רסק עגבניות,מעט מלח לימון,שמן..
-
6
לשפוך על הממולאים.
-
7
להרתיח על אש גדולה ולהנמיך הלהבה.
-
8
מידי פעם לנער את הסיר ואם יש צורך להוסיף מים.
-
9
לבשל כשעה וחצי-שעתיים עד שהממולאים רכים .
-
10
טיפ:.
-
11
אפשר לשים בין השכבות שזיפים מיובשים ומשמשים מיובשים.
-
12
בתיאבון.
1
בקערה גדולה לשים את כל חומרי המילוי.
2
לערבב היטב ולהתחיל למלא בסבב מעלי הגפן והכרוב.
3
להניח בסיר רחב שכבה על שכבה.
4
לכסות בעלים שנשארו שיהוו מעין מעטפת..
5
לערבב המצרכים של הרוטב - מים עם תבלינים :כף רסק עגבניות,מעט מלח לימון,שמן..
6
לשפוך על הממולאים.
7
להרתיח על אש גדולה ולהנמיך הלהבה.
8
מידי פעם לנער את הסיר ואם יש צורך להוסיף מים.
9
לבשל כשעה וחצי-שעתיים עד שהממולאים רכים .
10
טיפ:.
11
אפשר לשים בין השכבות שזיפים מיובשים ומשמשים מיובשים.
12
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים