- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות גדולות
-
-
-
1.5 כוסות אורז שטוף ומסונן
-
-
-
תבלינים: מלח,פלפל שחור,פפריקה אדומה,מרק עוף
אופן ההכנה
-
1
לטגן את קוביות התפוחי אדמה עד שמשחימים , להוציא ולשמור בצד..
-
2
לטגן את הבצל עד שמשחים,להחזיר את התפוחי אדמה ולערבב..
-
3
להוסיף את המים ואת התבלינים עם הרסק עגבניות, כשהתבשיל רותח להוסיף את האורז להרתיח..
-
4
להעביר לאש קטנה לחצי שעה. .
-
5
בתיאבון.
-
6
טיפ:.
-
7
אפשר להכין באותה צורה בלי תפוחי אדמה.
-
8
ואפשר להוסיף עגבניות מגורדות.
1
לטגן את קוביות התפוחי אדמה עד שמשחימים , להוציא ולשמור בצד..
2
לטגן את הבצל עד שמשחים,להחזיר את התפוחי אדמה ולערבב..
3
להוסיף את המים ואת התבלינים עם הרסק עגבניות, כשהתבשיל רותח להוסיף את האורז להרתיח..
4
להעביר לאש קטנה לחצי שעה. .
5
בתיאבון.
6
טיפ:.
7
אפשר להכין באותה צורה בלי תפוחי אדמה.
8
ואפשר להוסיף עגבניות מגורדות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים