לןגן

אורז אדום עם תפוחי אדמה

מאת: הבשלנית לונה כהן ז"ל ספר מתכונים לזכרה, פורסם: 22/06/2020 | 14:47
אורז אדום עם תפוחי אדמה

תקציר המתכון: אורז עשיר מתובל כראוי וממלא את הפה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את קוביות התפוחי אדמה עד שמשחימים , להוציא ולשמור בצד.

  2. לטגן את הבצל עד שמשחים,להחזיר את התפוחי אדמה ולערבב.

  3. להוסיף את המים ואת התבלינים עם הרסק עגבניות, כשהתבשיל רותח להוסיף את האורז להרתיח.

  4. להעביר לאש קטנה לחצי שעה.

  5. בתיאבון

  6. טיפ:

  7. אפשר להכין באותה צורה בלי תפוחי אדמה

  8. ואפשר להוסיף עגבניות מגורדות