אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,922
צפיות

ניוקי ברוטב שמנת פטריות סמיך

המתכון של
ניוקי ברוטב שמנת פטריות סמיך

הרוטב הכי טעים שטעמתי! מתאים גם לפסטה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חב' ניוקי (500 גר')
  • 30 גר' חמאה לטיגון
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 גר')
  • חצי כוס חלב (חד''פ לשתייה חמה)
  • מלח, פלפל
  • תבלין אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הניוקי לפי הוראות היצרן ולסנן מנוזלים..


  • 2

    בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ והשום בחמאה עד הזהבה..


  • 3

    להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כ- 2 דק'..


  • 4

    להוסיף שמנת וחלב ולערבב היטב..


  • 5

    להוסיף תבלינים, לתת רתיחה ולהוריד מהאש..


  • 6

    להכניס את הניוקי לרוטב ולערבב היטב..


  • 7

    להגיש עם פרמזן מגורדת למעלה ♥.


1

לבשל את הניוקי לפי הוראות היצרן ולסנן מנוזלים..


2

בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ והשום בחמאה עד הזהבה..


3

להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כ- 2 דק'..


4

להוסיף שמנת וחלב ולערבב היטב..


5

להוסיף תבלינים, לתת רתיחה ולהוריד מהאש..


6

להכניס את הניוקי לרוטב ולערבב היטב..


7

להגיש עם פרמזן מגורדת למעלה ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים