לןגן

ניוקי ברוטב שמנת פטריות סמיך

מאת: אורית לוי, פורסם: 31/05/2020 | 14:27
ניוקי ברוטב שמנת פטריות סמיך

תקציר המתכון: הרוטב הכי טעים שטעמתי! מתאים גם לפסטה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הניוקי לפי הוראות היצרן ולסנן מנוזלים.

  2. בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ והשום בחמאה עד הזהבה.

  3. להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כ- 2 דק'.

  4. להוסיף שמנת וחלב ולערבב היטב.

  5. להוסיף תבלינים, לתת רתיחה ולהוריד מהאש.

  6. להכניס את הניוקי לרוטב ולערבב היטב.

  7. להגיש עם פרמזן מגורדת למעלה ♥