תקציר המתכון: הרוטב הכי טעים שטעמתי! מתאים גם לפסטה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לבשל את הניוקי לפי הוראות היצרן ולסנן מנוזלים.
בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ והשום בחמאה עד הזהבה.
להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כ- 2 דק'.
להוסיף שמנת וחלב ולערבב היטב.
להוסיף תבלינים, לתת רתיחה ולהוריד מהאש.
להכניס את הניוקי לרוטב ולערבב היטב.
להגיש עם פרמזן מגורדת למעלה ♥