אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

616
צפיות

הום פרייז

המתכון של
הום פרייז

אמממ...יאמי.... תפוחי אדמה נימוחים בפה... קל להכנה....

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • להום פרייז
  • 20 תפוחי אדמה
  • שמן לטיגון עמוק
  • לרוטב
  • 2 בצל סגול
  • 50 גרם חמאה
  • 1/2 2 כוסות צי'לי מתוק
  • 2 מיכל שמנת מתוקה
  • 2 כוסות חלב
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • מלח לפי הטעם
  • כף אבקת מרק
  • קמצוץ אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  • 1

    להום פרייז:.


  • 2

    נחמם שמן בסיר עמוק.


  • 3

    נקלף תפוחי אדמה, ונחתוך לקוביות שוות.


  • 4

    נטגן את הקוביות עד להזהבה(ראו בתמונה).


  • 5

    נוציא לנייר סופג.


  • 6

    לרוטב:.


  • 7

    במחבת רחבה נמיס חמאה ונטגן בה את הבצל הסגול.


  • 8

    נוסיף צי'לי, שמנת מתוקה, וחלב ונערבב היטב.


  • 9

    להוסיף תבלינים ולערבב.


  • 10

    (ע"מ להסמיך את הרוטב ניתן לעשות רביחה מקמח ומים ולהשוות טמפרטורות).


  • 11

    נסדר תפוחי אדמה ב-2 תבניות אלומיניום משומנות מעט.


  • 12

    נשפוך את הרוטב מעל בצורה שווה נאפה בחום 180 מעלות, כ-30 דקות.


1

להום פרייז:.


2

נחמם שמן בסיר עמוק.


3

נקלף תפוחי אדמה, ונחתוך לקוביות שוות.


4

נטגן את הקוביות עד להזהבה(ראו בתמונה).


5

נוציא לנייר סופג.


6

לרוטב:.


7

במחבת רחבה נמיס חמאה ונטגן בה את הבצל הסגול.


8

נוסיף צי'לי, שמנת מתוקה, וחלב ונערבב היטב.


9

להוסיף תבלינים ולערבב.


10

(ע"מ להסמיך את הרוטב ניתן לעשות רביחה מקמח ומים ולהשוות טמפרטורות).


11

נסדר תפוחי אדמה ב-2 תבניות אלומיניום משומנות מעט.


12

נשפוך את הרוטב מעל בצורה שווה נאפה בחום 180 מעלות, כ-30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים