לןגן

הום פרייז

מאת: מרים טויזר, פורסם: 27/05/2020 | 17:54
הום פרייז

תקציר המתכון: אמממ...יאמי.... תפוחי אדמה נימוחים בפה... קל להכנה....

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להום פרייז

לרוטב

אופן הכנה

  1. להום פרייז:

  2. נחמם שמן בסיר עמוק

  3. נקלף תפוחי אדמה, ונחתוך לקוביות שוות

  4. נטגן את הקוביות עד להזהבה(ראו בתמונה)

  5. נוציא לנייר סופג

  6. לרוטב:

  7. במחבת רחבה נמיס חמאה ונטגן בה את הבצל הסגול

  8. נוסיף צי'לי, שמנת מתוקה, וחלב ונערבב היטב

  9. להוסיף תבלינים ולערבב

  10. (ע"מ להסמיך את הרוטב ניתן לעשות רביחה מקמח ומים ולהשוות טמפרטורות)

  11. נסדר תפוחי אדמה ב-2 תבניות אלומיניום משומנות מעט

  12. נשפוך את הרוטב מעל בצורה שווה נאפה בחום 180 מעלות, כ-30 דקות