הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהדרך להגיש את תפוחי האדמה בצורה אלגנטית יותר. בפנים הם רכים רכים ומבחוץ פריכים, הכי טעים שייש.
יוצרים בתפוחי אדמה חריצים צפופים כמעט עד למטה, מניחים אותם בתבנית ומברישים את תערובת השמן והתבלינים. (בעדינות גם בין החריצים)..
מפזרים מלח גס, מכסים בנייר כסף ואופים על 250° כ- 30 דקות, עד שהתפו"א מתרככים..
מסירים את הנייר כסף ואופים עוד 15 דקות.
להשחמה ולקבלת מעטפת קריספית..