תקציר המתכון: דרך להגיש את תפוחי האדמה בצורה אלגנטית יותר. בפנים הם רכים רכים ומבחוץ פריכים, הכי טעים שייש.
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
יוצרים בתפוחי אדמה חריצים צפופים כמעט עד למטה, מניחים אותם בתבנית ומברישים את תערובת השמן והתבלינים. (בעדינות גם בין החריצים).
מפזרים מלח גס, מכסים בנייר כסף ואופים על 250° כ- 30 דקות, עד שהתפו"א מתרככים.
מסירים את הנייר כסף ואופים עוד 15 דקות
להשחמה ולקבלת מעטפת קריספית.