לןגן

תפוחי אדמה מניפה

מאת: מירי משה, פורסם: 27/04/2020 | 11:38
תפוחי אדמה מניפה

תקציר המתכון: דרך להגיש את תפוחי האדמה בצורה אלגנטית יותר. בפנים הם רכים רכים ומבחוץ פריכים, הכי טעים שייש.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בקערה מערבבים

אופן הכנה

  1. יוצרים בתפוחי אדמה חריצים צפופים כמעט עד למטה, מניחים אותם בתבנית ומברישים את תערובת השמן והתבלינים. (בעדינות גם בין החריצים).

  2. מפזרים מלח גס, מכסים בנייר כסף ואופים על 250° כ- 30 דקות, עד שהתפו"א מתרככים.

  3. מסירים את הנייר כסף ואופים עוד 15 דקות

  4. להשחמה ולקבלת מעטפת קריספית.