ניקח סיר שמתאים לתנור ...נניח במרכז הסיר את הפטריות השלמות ( לחתוך רק את הגבעול) ...את התפוחי אדמה נפרוס פרוסות דקות ונניח אותם סביב הפטריות בצורה מעגלית..
2
ניקח קערית נכתוש לקערה 2 שיני שום ...חצי כפית כורכום...רבע כוס שמן זית ..2 אצבעות בזיליקום קפוא של דורות ...או פסטו...או רוזמרין או טימין ...3/4 כוס מים רותחים.
3
נערבב היטב ונשפוך על הפטריות והתפוחי אדמה .
4
נפזר ככף מלח גס ורבע כפית פלפל שחור גרוס .
5
שלב ראשון נבשל על הגז,מכסה סגור להבה נמוכה חצי שעה מידי פעם ננענע את הסיר בעדינות.
6
כעת נסיר מכסה נכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות לעוד כחצי שעה או עד לריכוך התפוח אדמה ...בהצלחה אילנית בניזרי יצא טעים מומלץ !.
1
ניקח סיר שמתאים לתנור ...נניח במרכז הסיר את הפטריות השלמות ( לחתוך רק את הגבעול) ...את התפוחי אדמה נפרוס פרוסות דקות ונניח אותם סביב הפטריות בצורה מעגלית..
2
ניקח קערית נכתוש לקערה 2 שיני שום ...חצי כפית כורכום...רבע כוס שמן זית ..2 אצבעות בזיליקום קפוא של דורות ...או פסטו...או רוזמרין או טימין ...3/4 כוס מים רותחים.
3
נערבב היטב ונשפוך על הפטריות והתפוחי אדמה .
4
נפזר ככף מלח גס ורבע כפית פלפל שחור גרוס .
5
שלב ראשון נבשל על הגז,מכסה סגור להבה נמוכה חצי שעה מידי פעם ננענע את הסיר בעדינות.
6
כעת נסיר מכסה נכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות לעוד כחצי שעה או עד לריכוך התפוח אדמה ...בהצלחה אילנית בניזרי יצא טעים מומלץ !.