3 פטריות פורטבלו הגדולות חתוכות ...או סלסלת שמפניון
2 שקיות ערמונים בשקית ואקום
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב סצ'ואן
מלח
פלפל שחור גרוס
כף תבלין פלדלפיה ( נמכר בכל חנות תבלינים ) ...למי שאין שתשים חצי כפית פפריקה או תבלין צ'ילי גרוס
רבע כפית כורכום
חצי כוס מים
2 כפות שמן
=========
חצי חבילת נודלס
אופן ההכנה
1
את הבצל נזהיב עם השמן..נוסיף את השום ונערבב.. נוסיף את הכורכום והפלדלפיה נערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את הגזר הגמבה והמים נכסה את הסיר ונבשל ל 5 דקות להבה נמוכה ...כעת נוסיף את שאר המצרכים ושאר התבלינים נכסה על מנת לאדות את הירקות ...מידי פעם נקפיץ ...בערך 15 דקות זה מוכן ....
2
במקביל נרתיח מים עם מעט שמן ומלח ...נרתיח את הנודלס זה לוקח מהר כ 4 דקות ...נוסיף את הנודלס למוקפץ נערבב ונכבה להבה ....
1
את הבצל נזהיב עם השמן..נוסיף את השום ונערבב.. נוסיף את הכורכום והפלדלפיה נערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את הגזר הגמבה והמים נכסה את הסיר ונבשל ל 5 דקות להבה נמוכה ...כעת נוסיף את שאר המצרכים ושאר התבלינים נכסה על מנת לאדות את הירקות ...מידי פעם נקפיץ ...בערך 15 דקות זה מוכן ....
2
במקביל נרתיח מים עם מעט שמן ומלח ...נרתיח את הנודלס זה לוקח מהר כ 4 דקות ...נוסיף את הנודלס למוקפץ נערבב ונכבה להבה ....