אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,879
צפיות

מוקפץ ירקות וערמונים

המתכון של
מוקפץ ירקות וערמונים

תוספת לכל ארוחה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצל לרצועות
  • 2 שיני שום מגורדות
  • 2 גזרים לרצועות
  • גמבה לרצועות
  • רבע כרוב לבן לרצועות
  • 3 פטריות פורטבלו הגדולות חתוכות ...או סלסלת שמפניון
  • 2 שקיות ערמונים בשקית ואקום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב סצ'ואן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כף תבלין פלדלפיה ( נמכר בכל חנות תבלינים ) ...למי שאין שתשים חצי כפית פפריקה או תבלין צ'ילי גרוס
  • רבע כפית כורכום
  • חצי כוס מים
  • 2 כפות שמן
  • =========
  • חצי חבילת נודלס
אופן ההכנה
  • 1

    את הבצל נזהיב עם השמן..נוסיף את השום ונערבב.. נוסיף את הכורכום והפלדלפיה נערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את הגזר הגמבה והמים נכסה את הסיר ונבשל ל 5 דקות להבה נמוכה ...כעת נוסיף את שאר המצרכים ושאר התבלינים נכסה על מנת לאדות את הירקות ...מידי פעם נקפיץ ...בערך 15 דקות זה מוכן ....


  • 2

    במקביל נרתיח מים עם מעט שמן ומלח ...נרתיח את הנודלס זה לוקח מהר כ 4 דקות ...נוסיף את הנודלס למוקפץ נערבב ונכבה להבה ....


1

את הבצל נזהיב עם השמן..נוסיף את השום ונערבב.. נוסיף את הכורכום והפלדלפיה נערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את הגזר הגמבה והמים נכסה את הסיר ונבשל ל 5 דקות להבה נמוכה ...כעת נוסיף את שאר המצרכים ושאר התבלינים נכסה על מנת לאדות את הירקות ...מידי פעם נקפיץ ...בערך 15 דקות זה מוכן ....


2

במקביל נרתיח מים עם מעט שמן ומלח ...נרתיח את הנודלס זה לוקח מהר כ 4 דקות ...נוסיף את הנודלס למוקפץ נערבב ונכבה להבה ....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים