לןגן

מוקפץ ירקות וערמונים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 19/08/2019 | 12:54
מוקפץ ירקות וערמונים

תקציר המתכון: תוספת לכל ארוחה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצל נזהיב עם השמן..נוסיף את השום ונערבב.. נוסיף את הכורכום והפלדלפיה נערבב לפתיחת תבלינים...נוסיף את הגזר הגמבה והמים נכסה את הסיר ונבשל ל 5 דקות להבה נמוכה ...כעת נוסיף את שאר המצרכים ושאר התבלינים נכסה על מנת לאדות את הירקות ...מידי פעם נקפיץ ...בערך 15 דקות זה מוכן ...

  2. במקביל נרתיח מים עם מעט שמן ומלח ...נרתיח את הנודלס זה לוקח מהר כ 4 דקות ...נוסיף את הנודלס למוקפץ נערבב ונכבה להבה ...