אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

579
צפיות

הום פרייז

המתכון של
הום פרייז

אחדד הטעימים לארוחה קלילה טעימה ומשביעה בתאבוןן

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 תפוחי אדמה
  • 2 גמבות אדומות
  • בצל סגול
  • לרוטב
  • צ'ילי מתוק
  • 5 שיני שום כתושות
  • שמנת מתוקה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • פפריקה מתוקה
  • מרק עוף
  • שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    נקלף את התפוחי אדמה נחתוך אותם לקוביות ונטגן בשמן חצי בישול.


  • 2

    אחרי שזה מוכן נוציא מהמחבת .


  • 3

    נטגן את הבצל הסגול והגמבה הוסיף את כל התבלינים כולל הצילי והשמנת ניתן לו בישול של 5 דקות .


  • 4

    נשפוך את התפוח אדמה לתבנית עגולה ואחרי זה את הרוטב ניתן עירבוב קל ואז נוסיף את השומשום.


  • 5

    ונכניס לתנור במשך רבע שעה על חום של 180 מעלות .


  • 6

    בתאבון!!.


1

נקלף את התפוחי אדמה נחתוך אותם לקוביות ונטגן בשמן חצי בישול.


2

אחרי שזה מוכן נוציא מהמחבת .


3

נטגן את הבצל הסגול והגמבה הוסיף את כל התבלינים כולל הצילי והשמנת ניתן לו בישול של 5 דקות .


4

נשפוך את התפוח אדמה לתבנית עגולה ואחרי זה את הרוטב ניתן עירבוב קל ואז נוסיף את השומשום.


5

ונכניס לתנור במשך רבע שעה על חום של 180 מעלות .


6

בתאבון!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים