לןגן

הום פרייז

מאת: Shilat Zahvi, פורסם: 31/07/2019 | 11:15
הום פרייז

תקציר המתכון: אחדד הטעימים לארוחה קלילה טעימה ומשביעה בתאבוןן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. נקלף את התפוחי אדמה נחתוך אותם לקוביות ונטגן בשמן חצי בישול

  2. אחרי שזה מוכן נוציא מהמחבת

  3. נטגן את הבצל הסגול והגמבה הוסיף את כל התבלינים כולל הצילי והשמנת ניתן לו בישול של 5 דקות

  4. נשפוך את התפוח אדמה לתבנית עגולה ואחרי זה את הרוטב ניתן עירבוב קל ואז נוסיף את השומשום

  5. ונכניס לתנור במשך רבע שעה על חום של 180 מעלות

  6. בתאבון!!