אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

773
צפיות

תפוחי אדמה צלויים בתנור

המתכון של
תפוחי אדמה צלויים בתנור

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6-7 תפוחי אדמה (אני מעדיפה את אלו עם הקליפה האדומה)
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • גריל עוף
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים במים את התופ״א עם הקליפה עד שהם רכים.


  • 2

    מצננים לגמרי.


  • 3

    מחממים תנור ל-200.


  • 4

    חוצים כל תפו״א ל-2 וכל חצי מחלקים ל-3.


  • 5

    מסדרים בתבנית אפיה.


  • 6

    מערבבים בקערה את השמן זית, מלח, פ.שחור, פפריקה והגריל עוף.


  • 7

    שופכים את התערובת מעל תפוחי האדמה ומעסים בעדינות, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-20-25 דקות.


  • 8

    לאחר מכן מסירים את הנייר כסף ואופים עוד 5-10 עד להזהבה.


1

מבשלים במים את התופ״א עם הקליפה עד שהם רכים.


2

מצננים לגמרי.


3

מחממים תנור ל-200.


4

חוצים כל תפו״א ל-2 וכל חצי מחלקים ל-3.


5

מסדרים בתבנית אפיה.


6

מערבבים בקערה את השמן זית, מלח, פ.שחור, פפריקה והגריל עוף.


7

שופכים את התערובת מעל תפוחי האדמה ומעסים בעדינות, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-20-25 דקות.


8

לאחר מכן מסירים את הנייר כסף ואופים עוד 5-10 עד להזהבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים