קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מבשלים במים את התופ״א עם הקליפה עד שהם רכים
מצננים לגמרי
מחממים תנור ל-200
חוצים כל תפו״א ל-2 וכל חצי מחלקים ל-3
מסדרים בתבנית אפיה
מערבבים בקערה את השמן זית, מלח, פ.שחור, פפריקה והגריל עוף
שופכים את התערובת מעל תפוחי האדמה ומעסים בעדינות, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-20-25 דקות
לאחר מכן מסירים את הנייר כסף ואופים עוד 5-10 עד להזהבה