אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,811
צפיות

עע

עע

כרובית בבלילת קארי מטוגנת והטעם נדירררר מתכון סיון מלול

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 1

    כרובית בקארי ואל תפחדו לנסות את התבלין הנדיר הזה! חובה להגיש עם טחינה .


  • 2

    כרובית בקארי👩‍🍳סיון מלול👩‍🍳.


  • 3

    לחתוך כרובית בינונית לפרחים, להעביר לקערה, לפזר כף מלח גס ורבע כוס חומץ ולמלא במים רותחים עד לכיסוי של הכרובית. 👩‍🍳סיון מלול👩‍🍳.


  • 4

    לשטוף את הכרובית טוב טוב ולסנן מנוזלים..


  • 5

    בקערה נטרוף 5 ביצים, כף תבלין קארי, חצי כפית כורכום, חצי כפית כמון, 2 כפות קמח, כפית שטוחה חרדל (לא חובה) מלח ופלפל גרוס לפי טעמכם....


  • 6

    נטבול את הכרובית בבלילה מכל הצדדים (אופציה לאחר שטבלנו בבלילה לצפות בפירורי לחם הפעם לא ציפיתי אותם טעים בשני האופציות) ונטגן בשמן עמוק.👩‍🍳👩‍🍳סיון מלול👩‍🍳👩‍🍳 לטעום את הכרובית הראשונה אם צריך להוסיף תבלינים הוסיפו לפי טעמכם האישי והמשיכו לטגן את השאר..


1

כרובית בקארי ואל תפחדו לנסות את התבלין הנדיר הזה! חובה להגיש עם טחינה .


2

כרובית בקארי👩‍🍳סיון מלול👩‍🍳.


3

לחתוך כרובית בינונית לפרחים, להעביר לקערה, לפזר כף מלח גס ורבע כוס חומץ ולמלא במים רותחים עד לכיסוי של הכרובית. 👩‍🍳סיון מלול👩‍🍳.


4

לשטוף את הכרובית טוב טוב ולסנן מנוזלים..


5

בקערה נטרוף 5 ביצים, כף תבלין קארי, חצי כפית כורכום, חצי כפית כמון, 2 כפות קמח, כפית שטוחה חרדל (לא חובה) מלח ופלפל גרוס לפי טעמכם....


6

נטבול את הכרובית בבלילה מכל הצדדים (אופציה לאחר שטבלנו בבלילה לצפות בפירורי לחם הפעם לא ציפיתי אותם טעים בשני האופציות) ונטגן בשמן עמוק.👩‍🍳👩‍🍳סיון מלול👩‍🍳👩‍🍳 לטעום את הכרובית הראשונה אם צריך להוסיף תבלינים הוסיפו לפי טעמכם האישי והמשיכו לטגן את השאר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים