אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

13,207
צפיות

בצלצלי שאלוט מקורמלים בתנור-נורית ג.

המתכון של
בצלצלי שאלוט מקורמלים בתנור-נורית ג.

בצלצלי שאלוט מקורמלים. הכי קשה כאן זה קילוף הבצלצלים חח השאר קלי קלות!! וטעים אשששש לא תוותרו על זה. חגיגי, מרשים, ממכר!!!

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילו בצלצלי שאלוט מאורכים או עגולים או  גם וגם
  • 50 גרם מזולה/ מרגרינה 
  • 3 כפות סוכר (אפשר סוכר חום) אני הכנתי עם סוכר לבן
  • 1/2 כפית מלח נורית ג.
  • מעט פלפל שחור 
  • 3-4 כפות חומץ בלסמי לא מרגישים את הטעם!
  • 1/2 -3/4 כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית להדליק תנור לכ-200 מעלות.


  • 2

    לקלף הבצלצלים היטב, לשטוף ולייבש מעט..


  • 3

    על הגז  במחבת להמיס המזולה /מרגרינה.


  • 4

    להוסיף הבצלצלים ולערבב. נורית ג..


  • 5

    להוסיף המלח והסוכר ולערבב היטב שיצפו את הבצלצלים..


  • 6

    להוסיף את החומץ בלסמי ולהנמיך האש, להמשיך לערבב..


  • 7

    להוסיף את המים לערבב .


  • 8

    להכניס לתנור החם מאוד לכ- 25 דקות..


  • 9

    ב ת י א ב ו ןןןן !!!.


1

ראשית להדליק תנור לכ-200 מעלות.


2

לקלף הבצלצלים היטב, לשטוף ולייבש מעט..


3

על הגז  במחבת להמיס המזולה /מרגרינה.


4

להוסיף הבצלצלים ולערבב. נורית ג..


5

להוסיף המלח והסוכר ולערבב היטב שיצפו את הבצלצלים..


6

להוסיף את החומץ בלסמי ולהנמיך האש, להמשיך לערבב..


7

להוסיף את המים לערבב .


8

להכניס לתנור החם מאוד לכ- 25 דקות..


9

ב ת י א ב ו ןןןן !!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים