לןגן

בצלצלי שאלוט מקורמלים בתנור-נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 05/03/2019 | 21:10
בצלצלי שאלוט מקורמלים בתנור-נורית ג.

תקציר המתכון: בצלצלי שאלוט מקורמלים. הכי קשה כאן זה קילוף הבצלצלים חח השאר קלי קלות!! וטעים אשששש לא תוותרו על זה. חגיגי, מרשים, ממכר!!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית להדליק תנור לכ-200 מעלות

  2. לקלף הבצלצלים היטב, לשטוף ולייבש מעט.

  3. על הגז  במחבת להמיס המזולה /מרגרינה

  4. להוסיף הבצלצלים ולערבב.

  5. להוסיף המלח והסוכר ולערבב היטב שיצפו את הבצלצלים.

  6. להוסיף את החומץ בן יין ולהנמיך האש, להמשיך לערבב.

  7. להוסיף את המים לערבב 

  8. להכניס לתנור החם מאוד לכ- 25 דקות.

  9. ב ת י א ב ו ןןןן !!!