- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
פירורי לחם פנקו / גריסיני
-
אופן ההכנה
-
1
ראשית נשרה את הכרובית בקערה עם כף גדושה מלח ושתי כפות חומץ בערך חצי שעה ..
-
2
בסיר רחב עם מים נרתיח את הכרובית עד לריכוך חלקי ..
-
3
נקרר אותה ..
-
4
נניח בתבנית אפיה ,.
-
5
נפזר על הכרובית פלפל מקלף,.
-
6
מלח , שמן זית בנדיבות ומעל נפזר את פירורי הפנקו, אפשר לפזר גם מעט שומשום ..
-
7
ניתן למרוח גם רוטב צילי מתוק .
-
8
למי שאוהבת ..
-
9
נאפה בתנור על גריל בחום של 220 מעלות , עד להזהבת הפנקו ..
-
10
ניתן לטפטף טחינה מעל לאחר האפיה ..
-
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
ראשית נשרה את הכרובית בקערה עם כף גדושה מלח ושתי כפות חומץ בערך חצי שעה ..
2
בסיר רחב עם מים נרתיח את הכרובית עד לריכוך חלקי ..
3
נקרר אותה ..
4
נניח בתבנית אפיה ,.
5
נפזר על הכרובית פלפל מקלף,.
6
מלח , שמן זית בנדיבות ומעל נפזר את פירורי הפנקו, אפשר לפזר גם מעט שומשום ..
7
ניתן למרוח גם רוטב צילי מתוק .
8
למי שאוהבת ..
9
נאפה בתנור על גריל בחום של 220 מעלות , עד להזהבת הפנקו ..
10
ניתן לטפטף טחינה מעל לאחר האפיה ..
11
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים