קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית נשרה את הכרובית בקערה עם כף גדושה מלח ושתי כפות חומץ בערך חצי שעה .
בסיר רחב עם מים נרתיח את הכרובית עד לריכוך חלקי .
נקרר אותה .
נניח בתבנית אפיה ,
נפזר על הכרובית פלפל מקלף,
מלח , שמן זית בנדיבות ומעל נפזר את פירורי הפנקו, אפשר לפזר גם מעט שומשום .
ניתן למרוח גם רוטב צילי מתוק
למי שאוהבת .
נאפה בתנור על גריל בחום של 220 מעלות , עד להזהבת הפנקו .
ניתן לטפטף טחינה מעל לאחר האפיה .
בתאבון ובהצלחה 🌹