הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלבשל תפוחי אדמה קלופים כ-20 דקות. להוציא מים ולחכות שיתקררו.
לפתוח תנור על 200 מעלות.
לערבב שמן עם תבלינים למעט מלח.
לקחת תבנית עם ניר אפיה לשפוך מעט מהשמן.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי אצבע. להניח על נייר האפייה.
להזליף מהשמן המתובל על תפוחי האדמה.
לפזר מעל מלח גס.
לאפות 20 דקות.
להוריד טמפרטורה ל150 מעלות להפוך את תפוחי האדמה ולאפות עוד 20 דקות.