קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לבשל תפוחי אדמה קלופים כ-20 דקות. להוציא מים ולחכות שיתקררו
לפתוח תנור על 200 מעלות
לערבב שמן עם תבלינים למעט מלח
לקחת תבנית עם ניר אפיה לשפוך מעט מהשמן
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי אצבע. להניח על נייר האפייה
להזליף מהשמן המתובל על תפוחי האדמה
לפזר מעל מלח גס
לאפות 20 דקות
להוריד טמפרטורה ל150 מעלות להפוך את תפוחי האדמה ולאפות עוד 20 דקות