- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 תפוחי אדמה אדומים עם הקליפה
-
בצל אחד גדול חתוך לרצועות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את התפוחי אדמה לחצות לשתיים ואז לפרוסות לא דקות, להכניס לשקית ניילון (שקית סופר) לסגור ולחורר את השקית עם מזלג, להכניס למקרוגל לעשר דקות..
-
2
לטגן במחבת רחבה רצועות בצל וישר לשים את פלחי תפוחי האדמה, לתבל ולשים מעט שמן ואז לערבב בעדינות ולתת להם להיצרב עד שיתפסו צבע משני הצדדים. .
1
את התפוחי אדמה לחצות לשתיים ואז לפרוסות לא דקות, להכניס לשקית ניילון (שקית סופר) לסגור ולחורר את השקית עם מזלג, להכניס למקרוגל לעשר דקות..
2
לטגן במחבת רחבה רצועות בצל וישר לשים את פלחי תפוחי האדמה, לתבל ולשים מעט שמן ואז לערבב בעדינות ולתת להם להיצרב עד שיתפסו צבע משני הצדדים. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים