לןגן

פוטטוס במחבת

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 06/12/2018 | 12:30
פוטטוס במחבת

תקציר המתכון: פוטטוס מטריפים שאי אפשר להפסיק לנשנש 😍

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפוחי אדמה לחצות לשתיים ואז לפרוסות לא דקות, להכניס לשקית ניילון (שקית סופר) לסגור ולחורר את השקית עם מזלג, להכניס למקרוגל לעשר דקות.

  2. לטגן במחבת רחבה רצועות בצל וישר לשים את פלחי תפוחי האדמה, לתבל ולשים מעט שמן ואז לערבב בעדינות ולתת להם להיצרב עד שיתפסו צבע משני הצדדים.