- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 בטטה גדולה מבושלת במים ומרוסקת לפירה
-
2 תפו"א מבושלים במים ומרוסקים לפירה
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)שמים בקערה את הבטטה ותפו"א.
-
3
2)מטגנים את שני סוגי הבצלים .
-
4
3) מוסיפים את אבקת בצל דבש ופלפל שחור גרוס .
-
5
וממשיכים לטגן לעוד כמה דקות .
-
6
4) מסננים מהשמן ושופכים לקערה מערבבים.
-
7
5) מוסיפים את הביצה ופירורי לחם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה .
-
8
מכניסים ליקרור ל10 דק🕛ולא תוותר חובה .
-
9
6) יוצרים עיגולים של 30 גרם כל אחד ומפסלים לגלגל .
-
10
7) מגלגלים בקמח .
-
11
טובלים בביצה .
-
12
מגלגלים בפירורי לחם מטגנים בשמן בחצי הגובה בצד לצד עד להזהבה .
-
13
ואפשר להגיש .
-
14
ולשמור במקרר ולחמם על הפלטה.
1
.
2
1)שמים בקערה את הבטטה ותפו"א.
3
2)מטגנים את שני סוגי הבצלים .
4
3) מוסיפים את אבקת בצל דבש ופלפל שחור גרוס .
5
וממשיכים לטגן לעוד כמה דקות .
6
4) מסננים מהשמן ושופכים לקערה מערבבים.
7
5) מוסיפים את הביצה ופירורי לחם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה .
8
מכניסים ליקרור ל10 דק🕛ולא תוותר חובה .
9
6) יוצרים עיגולים של 30 גרם כל אחד ומפסלים לגלגל .
10
7) מגלגלים בקמח .
11
טובלים בביצה .
12
מגלגלים בפירורי לחם מטגנים בשמן בחצי הגובה בצד לצד עד להזהבה .
13
ואפשר להגיש .
14
ולשמור במקרר ולחמם על הפלטה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים