לןגן

לילבות בטטה ותפו"א

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 19/10/2018 | 10:47
לילבות בטטה ותפו"א

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌👌😋😋😋🍠🥚

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1)שמים בקערה את הבטטה ותפו"א

  2. 2)מטגנים את שני סוגי הבצלים

  3. 3) מוסיפים את אבקת בצל דבש ופלפל שחור גרוס

  4. וממשיכים לטגן לעוד כמה דקות

  5. 4) מסננים מהשמן ושופכים לקערה מערבבים

  6. 5) מוסיפים את הביצה ופירורי לחם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

  7. מכניסים ליקרור ל10 דק🕛ולא תוותר חובה

  8. 6) יוצרים עיגולים של 30 גרם כל אחד ומפסלים לגלגל

  9. 7) מגלגלים בקמח

  10. טובלים בביצה

  11. מגלגלים בפירורי לחם מטגנים בשמן בחצי הגובה בצד לצד עד להזהבה

  12. ואפשר להגיש

  13. ולשמור במקרר ולחמם על הפלטה