- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
גבעול סלרי כולל עלים קצוץ
-
-
כוס מים רותחים מהול בכפית אבקת מרק עוף
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ראשית נטגן בשמן את הבצל להזהבה,נוסיף את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים.
-
2
נוסיף את הקישואים ,הסלרי,הכוסברה,המים,פלפל לבן ננענע את הסיר ונפזר פלפל שחור גרוס .
-
3
אם חסר מלח נבדוק ונוסיף.
-
4
נבשל כ 30 דקות עד לריכוך הקישואים להבה נמוכה מכסה סגור.
1
ראשית נטגן בשמן את הבצל להזהבה,נוסיף את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים.
2
נוסיף את הקישואים ,הסלרי,הכוסברה,המים,פלפל לבן ננענע את הסיר ונפזר פלפל שחור גרוס .
3
אם חסר מלח נבדוק ונוסיף.
4
נבשל כ 30 דקות עד לריכוך הקישואים להבה נמוכה מכסה סגור.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים