לןגן

קישואים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/09/2018 | 07:32
קישואים

תקציר המתכון: אמלא איזה טעיםםם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נטגן בשמן את הבצל להזהבה,נוסיף את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים

  2. נוסיף את הקישואים ,הסלרי,הכוסברה,המים,פלפל לבן ננענע את הסיר ונפזר פלפל שחור גרוס

  3. אם חסר מלח נבדוק ונוסיף

  4. נבשל כ 30 דקות עד לריכוך הקישואים להבה נמוכה מכסה סגור