חותכים מכל פרוסות הלחם את ה''קשה''. חותכים את אצבעות הגבינה לרוחבן לחצי..
2
מברישים את פרוסות הלחם בביצה טרופה בצורת האות ח'. אם הפרוסות מלבניות, מברישים כך שהחלק הפתוח של הח' (הלא מוברש בביצה) יהיה באחד הצדדים הארוכים יותר של הלחם..
3
מניחים בחלק הפתוח של הח' חצי אצבע גבינה, ומגלגלים מהגבינה לכיוון הצד שמוברש בביצה. את הקצוות סוגרים על ידי לחיצה ומצמידים אותם כלפי פנימה..
4
טובלים את כל האגרולים בביצה טרופה, לאחר מכן בפרורי לחם, ומעבירים למחבת לטיגון, כמו שניצלים. ברגע שצד אחד השחים מסובבים לצד השני. בתיאבון !!!.
1
חותכים מכל פרוסות הלחם את ה''קשה''. חותכים את אצבעות הגבינה לרוחבן לחצי..
2
מברישים את פרוסות הלחם בביצה טרופה בצורת האות ח'. אם הפרוסות מלבניות, מברישים כך שהחלק הפתוח של הח' (הלא מוברש בביצה) יהיה באחד הצדדים הארוכים יותר של הלחם..
3
מניחים בחלק הפתוח של הח' חצי אצבע גבינה, ומגלגלים מהגבינה לכיוון הצד שמוברש בביצה. את הקצוות סוגרים על ידי לחיצה ומצמידים אותם כלפי פנימה..
4
טובלים את כל האגרולים בביצה טרופה, לאחר מכן בפרורי לחם, ומעבירים למחבת לטיגון, כמו שניצלים. ברגע שצד אחד השחים מסובבים לצד השני. בתיאבון !!!.