לןגן

אגרול גבינה

מאת: שירי אדמץ, פורסם: 18/06/2015 | 20:47
אגרול גבינה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים מכל פרוסות הלחם את ה''קשה''. חותכים את אצבעות הגבינה לרוחבן לחצי.

  2. מברישים את פרוסות הלחם בביצה טרופה בצורת האות ח'. אם הפרוסות מלבניות, מברישים כך שהחלק הפתוח של הח' (הלא מוברש בביצה) יהיה באחד הצדדים הארוכים יותר של הלחם.

  3. מניחים בחלק הפתוח של הח' חצי אצבע גבינה, ומגלגלים מהגבינה לכיוון הצד שמוברש בביצה. את הקצוות סוגרים על ידי לחיצה ומצמידים אותם כלפי פנימה.

  4. טובלים את כל האגרולים בביצה טרופה, לאחר מכן בפרורי לחם, ומעבירים למחבת לטיגון, כמו שניצלים. ברגע שצד אחד השחים מסובבים לצד השני. בתיאבון !!!