אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

8,914
צפיות

אורז סיני

המתכון של
אורז סיני

אורז מוקפץ עם ירקות בתיבול אסיאתי, תוספת מושלמת

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כוס אורז בסמטי
  • גמבה אדומה ותגובה
  • רבע כרוב לבן
  • בצל גדול
  • כפית פפריקה מעושנת
  • כפית מרק עוף
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח לפי צורך
  • 2 כפות רוטב פאד תאי
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • כוסברה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן במחבת טפלון גמבה צהובה ואדומה חתוכות לרצועות דקות, רבע כרוב חתוך דק ובצל אחד חתוך לרצועות, להניח בצד. לבשל אורז בסמטי עם מעט מלח 18-19 דקות (על 1כוס אורז- 1 ו 3/4 כוס מים רותחים), להמתין 5 דקות ובעזרת כף להוסיף את האורז המוכן למחבת עם הירקות..


  • 2

    לתבל בכפית פפריקה מעושנת, כפית מרק עוף, פלפל שחור גרוס, מלח לפי הצורך, מעט רוטב פאד תאי, מעט רוטב טריאקי, לערבב עד שיספגו הטעמים באורז (2-3דקות), לפזר מעל כוסברה טרייה.


1

לטגן במחבת טפלון גמבה צהובה ואדומה חתוכות לרצועות דקות, רבע כרוב חתוך דק ובצל אחד חתוך לרצועות, להניח בצד. לבשל אורז בסמטי עם מעט מלח 18-19 דקות (על 1כוס אורז- 1 ו 3/4 כוס מים רותחים), להמתין 5 דקות ובעזרת כף להוסיף את האורז המוכן למחבת עם הירקות..


2

לתבל בכפית פפריקה מעושנת, כפית מרק עוף, פלפל שחור גרוס, מלח לפי הצורך, מעט רוטב פאד תאי, מעט רוטב טריאקי, לערבב עד שיספגו הטעמים באורז (2-3דקות), לפזר מעל כוסברה טרייה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים