לןגן

אורז סיני

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 28/08/2018 | 16:44
אורז סיני

תקציר המתכון: אורז מוקפץ עם ירקות בתיבול אסיאתי, תוספת מושלמת

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן במחבת טפלון גמבה צהובה ואדומה חתוכות לרצועות דקות, רבע כרוב חתוך דק ובצל אחד חתוך לרצועות, להניח בצד. לבשל אורז בסמטי עם מעט מלח 18-19 דקות (על 1כוס אורז- 1 ו 3/4 כוס מים רותחים), להמתין 5 דקות ובעזרת כף להוסיף את האורז המוכן למחבת עם הירקות.

  2. לתבל בכפית פפריקה מעושנת, כפית מרק עוף, פלפל שחור גרוס, מלח לפי הצורך, מעט רוטב פאד תאי, מעט רוטב טריאקי, לערבב עד שיספגו הטעמים באורז (2-3דקות), לפזר מעל כוסברה טרייה