1)אופן ההכנה מבשלים את התפוחי אדמה עם קליפתם עד להתרככות שמים אותם במקרר לכמה שעות
2)לאחר מכן חותכים אותם לחצי ושוב לחצי
3) מחממים מחבת שמים 3-4 כפות של שמן בצל מניחים את התפו"א ומטגנים אותם לכל הכיוונים עד להזהבה שמים אותם על נייר סופג מפלפלים ואפשר להגיש עם מיונז קטשופ לפי הטעם האישי של כל אחד
אופן ההכנה
1
1) מבשלים את התפוחי אדמה עם קליפתם עד להתרככות ושמים אותם במקרר לכמה שעות .
2
2)לאחר מכן חותכים אותם לחצי ושוב לחצי.
3
3) מחממים מחבת ושמים 3-4 כפות של שמן בצל ומניחים את התפוחי אדמה ומטגנים אותם לכל הכיוונים עד להזהבה שמים אותם על נייר סופג מפלפלים ואפשר להגיש עם מיונז קטשופ לפי הטעם האישי של כל אחד.
1
1) מבשלים את התפוחי אדמה עם קליפתם עד להתרככות ושמים אותם במקרר לכמה שעות .
2
2)לאחר מכן חותכים אותם לחצי ושוב לחצי.
3
3) מחממים מחבת ושמים 3-4 כפות של שמן בצל ומניחים את התפוחי אדמה ומטגנים אותם לכל הכיוונים עד להזהבה שמים אותם על נייר סופג מפלפלים ואפשר להגיש עם מיונז קטשופ לפי הטעם האישי של כל אחד.