לןגן

תפו"א פוטטוס בטעם שמן בצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 02/08/2018 | 10:20
תפו"א פוטטוס בטעם שמן בצל

תקציר המתכון: טעם אש🔥👌🏻👌🏻👌🏻

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מבשלים את התפוחי אדמה עם קליפתם עד להתרככות ושמים אותם במקרר לכמה שעות

  2. 2)לאחר מכן חותכים אותם לחצי ושוב לחצי

  3. 3) מחממים מחבת ושמים 3-4 כפות של שמן בצל ומניחים את התפוחי אדמה ומטגנים אותם לכל הכיוונים עד להזהבה שמים אותם על נייר סופג מפלפלים ואפשר להגיש עם מיונז קטשופ לפי הטעם האישי של כל אחד