אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

15,538
צפיות

מוקרם תפו"א ופטריות

המתכון של
מוקרם תפו"א ופטריות

אין שבועות ללא מוקרם

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תפו"א מוקרם עם פטריות
  • 6 תפוחי אדמה קלופים
  • קופסת פטריות חתוכות או סלסלת פטריות טריות
  • מיכל וחצי שמנת להקצפה ( רגילה או לבישול)
  • בצל
  • קמצוץ קינמון
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כפית סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח את התפו"א שלמים עד לריכוך ולצנן.


  • 2

    לפרוס עיגולים על התבנית ולפזר מעל מלח .


  • 3

    בסיר קטן נטגן בצל קצוץ קטן עם 50 גרם חמאה/מחמאה להוסיף כפית סוכר ,פטריות ושאר התבלינים ,להוסיף את השמנת מתוקה עד לביעבוע ולכבות .


  • 4

    לשפוך את התערובת על התפוחי האדמה .


  • 5

    להכניס לתנור חום 180 ל15 דקות עד שהכל מבעבע בתנור.


  • 6

    לפזר גבינה מגורדת כ 150 גרם להמשיך בתנור עד להשחמה.


  • 7

    בתאבון אילנית ☺.


1

להרתיח את התפו"א שלמים עד לריכוך ולצנן.


2

לפרוס עיגולים על התבנית ולפזר מעל מלח .


3

בסיר קטן נטגן בצל קצוץ קטן עם 50 גרם חמאה/מחמאה להוסיף כפית סוכר ,פטריות ושאר התבלינים ,להוסיף את השמנת מתוקה עד לביעבוע ולכבות .


4

לשפוך את התערובת על התפוחי האדמה .


5

להכניס לתנור חום 180 ל15 דקות עד שהכל מבעבע בתנור.


6

לפזר גבינה מגורדת כ 150 גרם להמשיך בתנור עד להשחמה.


7

בתאבון אילנית ☺.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים