אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,369
צפיות

תפו"א ובטטה פרווה מוקרם בתנור

המתכון של
תפו"א ובטטה פרווה  מוקרם בתנור

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אפשר להכפיל כמויות
  • 1 תפו"א חתוכה לחציים ומומלץ עם צורה אבל לא חובה זה רק ליופי
  • 1 בטטה בנונית חתוכה גם לחציים
  • 1 כוס שמנת מתוקה פרווה
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 2 כפות אבקת מרק קטניות פיקנתי של טובים
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    1) שמים בקערה את התפו"א ובטטה .


  • 2

    2)שופכים אותם לסיר גדול ומוסיפים את השמנת פרווה מערבבים.


  • 3

    3)מוסיפים אבקת מרק בצל, מיונז פלפל שחור ואבקת מרק קטניות פיקנתי של אסם.


  • 4

    4) שופכים לתבנית פיירקס מכתבים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות כשעה ורבע.


  • 5

    5) ועוד 20 דק ללא נייר.


1

1) שמים בקערה את התפו"א ובטטה .


2

2)שופכים אותם לסיר גדול ומוסיפים את השמנת פרווה מערבבים.


3

3)מוסיפים אבקת מרק בצל, מיונז פלפל שחור ואבקת מרק קטניות פיקנתי של אסם.


4

4) שופכים לתבנית פיירקס מכתבים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות כשעה ורבע.


5

5) ועוד 20 דק ללא נייר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים