לןגן

תפו"א ובטטה פרווה מוקרם בתנור

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 31/01/2018 | 12:11
תפו"א ובטטה פרווה  מוקרם בתנור

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערה את התפו"א ובטטה

  2. 2)שופכים אותם לסיר גדול ומוסיפים את השמנת פרווה מערבבים

  3. 3)מוסיפים אבקת מרק בצל, מיונז פלפל שחור ואבקת מרק קטניות פיקנתי של אסם

  4. 4) שופכים לתבנית פיירקס מכתבים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות כשעה ורבע

  5. 5) ועוד 20 דק ללא נייר