- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
כוס מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף פרווה
אופן ההכנה
-
1
לחמם את השום והשמן על הגז...להוסיף את הכורכום והפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים...להוסיף את הפולים...פלפל חריף חצי מכמות הכוסברה הקצוצה.
-
2
שאר התבלינים והמים.
-
3
לבשל 35 דקות על להבה נמוכה לסיום נעטר בכוסברה קצוצה ונמשיך לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי 💖.
-
4
אם זה פול טרי !! יש להרתיח את הפול בסיר עם מים וחצי לימון עד לריכוך ולסנן כ-30 דקות!! ואז להכין לפי המתכון .
1
לחמם את השום והשמן על הגז...להוסיף את הכורכום והפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים...להוסיף את הפולים...פלפל חריף חצי מכמות הכוסברה הקצוצה.
2
שאר התבלינים והמים.
3
לבשל 35 דקות על להבה נמוכה לסיום נעטר בכוסברה קצוצה ונמשיך לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי 💖.
4
אם זה פול טרי !! יש להרתיח את הפול בסיר עם מים וחצי לימון עד לריכוך ולסנן כ-30 דקות!! ואז להכין לפי המתכון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים