לןגן

פול פיקנטי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 19/01/2018 | 05:35
פול פיקנטי

תקציר המתכון: תוספת פיקנטית

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את השום והשמן על הגז...להוסיף את הכורכום והפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים...להוסיף את הפולים...פלפל חריף חצי מכמות הכוסברה הקצוצה

  2. שאר התבלינים והמים

  3. לבשל 35 דקות על להבה נמוכה לסיום נעטר בכוסברה קצוצה ונמשיך לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי 💖

  4. אם זה פול טרי !! יש להרתיח את הפול בסיר עם מים וחצי לימון עד לריכוך ולסנן כ-30 דקות!! ואז להכין לפי המתכון