חצי צרור קוזברה.. למי שלא אוהב שידים פטרוזילה אומנם זה לא אותו הטעם
1/4 כוס שמן
חצי כפית פלפל לבן
1/4כפית כורכום
כפית שטוחה מרק עוף פרווה
1 לימון קטן סחוט
חמי כפית מלח
בערך כוס מים לבישול
אופן ההכנה
1
קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה קוטשים את השום ומוסיפים לבצל להמשך טיגון קצר מאוד.
2
חותכים כל פקעת ארטישוק ל -4 ומוסיפים לבצל + הפטריות קוצצים קוזברה ומוסיפים מטבלים עם מלח, פלפל לבן, כורכום, מרק עוף מים , מיץ לימון סחוט מביאים לרתיחה ומנמכים את הלהבה מבשלים כ- 40 דקות שהנוזלים מצטמצמים או עד שהתבשיל רק ... הבית מתמלא בריח נעים .
3
בתאבון.
1
קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה קוטשים את השום ומוסיפים לבצל להמשך טיגון קצר מאוד.
2
חותכים כל פקעת ארטישוק ל -4 ומוסיפים לבצל + הפטריות קוצצים קוזברה ומוסיפים מטבלים עם מלח, פלפל לבן, כורכום, מרק עוף מים , מיץ לימון סחוט מביאים לרתיחה ומנמכים את הלהבה מבשלים כ- 40 דקות שהנוזלים מצטמצמים או עד שהתבשיל רק ... הבית מתמלא בריח נעים .