אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

10,726
צפיות

פקעות ארטישוק עם פטריות שלמות

המתכון של
פקעות ארטישוק עם פטריות שלמות

תוספת טעימה לכל ארוחה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 10 פקעות ארטישוק סנפרוסט (בעונה טרי)
  • קופסת פטריות שלמות או סלסלת פטריות טריות
  • 1 בצל גדול
  • 5 שיני שום
  • חצי צרור קוזברה.. למי שלא אוהב שידים פטרוזילה אומנם זה לא אותו הטעם
  • 1/4 כוס שמן
  • חצי כפית פלפל לבן
  • 1/4כפית כורכום
  • כפית שטוחה מרק עוף פרווה
  • 1 לימון קטן סחוט
  • חמי כפית מלח
  • בערך כוס מים לבישול
אופן ההכנה
  • 1

    קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה קוטשים את השום ומוסיפים לבצל להמשך טיגון קצר מאוד.


  • 2

    חותכים כל פקעת ארטישוק ל -4 ומוסיפים לבצל + הפטריות קוצצים קוזברה ומוסיפים מטבלים עם מלח, פלפל לבן, כורכום, מרק עוף מים , מיץ לימון סחוט מביאים לרתיחה ומנמכים את הלהבה מבשלים כ- 40 דקות שהנוזלים מצטמצמים או עד שהתבשיל רק ... הבית מתמלא בריח נעים .


  • 3

    בתאבון.


1

קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה קוטשים את השום ומוסיפים לבצל להמשך טיגון קצר מאוד.


2

חותכים כל פקעת ארטישוק ל -4 ומוסיפים לבצל + הפטריות קוצצים קוזברה ומוסיפים מטבלים עם מלח, פלפל לבן, כורכום, מרק עוף מים , מיץ לימון סחוט מביאים לרתיחה ומנמכים את הלהבה מבשלים כ- 40 דקות שהנוזלים מצטמצמים או עד שהתבשיל רק ... הבית מתמלא בריח נעים .


3

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים