לןגן

פקעות ארטישוק עם פטריות שלמות

מאת: דליה כהן קריספל, פורסם: 04/09/2017 | 09:40
פקעות ארטישוק עם פטריות שלמות

תקציר המתכון: תוספת טעימה לכל ארוחה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה קוטשים את השום ומוסיפים לבצל להמשך טיגון קצר מאוד

  2. חותכים כל פקעת ארטישוק ל -4 ומוסיפים לבצל + הפטריות קוצצים קוזברה ומוסיפים מטבלים עם מלח, פלפל לבן, כורכום, מרק עוף מים , מיץ לימון סחוט מביאים לרתיחה ומנמכים את הלהבה מבשלים כ- 40 דקות שהנוזלים מצטמצמים או עד שהתבשיל רק ... הבית מתמלא בריח נעים

  3. בתאבון