תקציר המתכון: תוספת טעימה לכל ארוחה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה קוטשים את השום ומוסיפים לבצל להמשך טיגון קצר מאוד
חותכים כל פקעת ארטישוק ל -4 ומוסיפים לבצל + הפטריות קוצצים קוזברה ומוסיפים מטבלים עם מלח, פלפל לבן, כורכום, מרק עוף מים , מיץ לימון סחוט מביאים לרתיחה ומנמכים את הלהבה מבשלים כ- 40 דקות שהנוזלים מצטמצמים או עד שהתבשיל רק ... הבית מתמלא בריח נעים
בתאבון