אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

30,607
צפיות

אורז לבן עם צימוקים ושקדים

המתכון של
אורז לבן עם צימוקים ושקדים

מנה טעימה שיכולה בהחלט להיות חלק משולחן החג

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מעט שמן קנולה
  • 2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת
  • 2 כפיות מלח
  • להוסיף 3 כוסות מים רותחים מקומקום
  • צימוקים לבנים קטנים
  • שקדים פרוסים מולבנים
  • או שבבי שקדים
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר בינוני רצוי עם ציפוי (לא נירוסטה) להכניס מעט שמן קנולה.


  • 2

    על זה 2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת.


  • 3

    2 כפיות מלח (נראה הרבה - אבל זה מדוייק).


  • 4

    לטגן מעט ולבחוש .


  • 5

    להוסיף 3 כוסות מים רותחים מקומקום (ועוד רבע כוס) כלומר על כל כוס אורז 1.5 מים ועוד טיפה.


  • 6

    לבחוש.


  • 7

    להביא לרתיחה.


  • 8

    לכסות את הסיר ולהקטין את האש ל-20 דקות בדיוק .


  • 9

    לא לגעת.


  • 10

    לא לפתוח.


  • 11

    לא לבחוש .


  • 12

    לא כלום !!!!.


  • 13

    להשאיר מכוסה עוד 10 דקות.


  • 14

    במחבת קטנה על מעט שמן קנולה לטגן מעט שקדים פרוסים ולהוסיף חופן צימוקים לבנים .


  • 15

    להזהר שלא יישרף .


  • 16

    להגיש מעל האורז הלבן.


  • 17

    בתאבון 💜.


  • 18

     .


1

בסיר בינוני רצוי עם ציפוי (לא נירוסטה) להכניס מעט שמן קנולה.


2

על זה 2 כוסות אורז פרסי קלאסי של סוגת.


3

2 כפיות מלח (נראה הרבה - אבל זה מדוייק).


4

לטגן מעט ולבחוש .


5

להוסיף 3 כוסות מים רותחים מקומקום (ועוד רבע כוס) כלומר על כל כוס אורז 1.5 מים ועוד טיפה.


6

לבחוש.


7

להביא לרתיחה.


8

לכסות את הסיר ולהקטין את האש ל-20 דקות בדיוק .


9

לא לגעת.


10

לא לפתוח.


11

לא לבחוש .


12

לא כלום !!!!.


13

להשאיר מכוסה עוד 10 דקות.


14

במחבת קטנה על מעט שמן קנולה לטגן מעט שקדים פרוסים ולהוסיף חופן צימוקים לבנים .


15

להזהר שלא יישרף .


16

להגיש מעל האורז הלבן.


17

בתאבון 💜.


18

 .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים